НАСАДКА СВОЇМИ РУКАМИ
Ця популярна насадка часто виручає рибалок ранньою весною, коли риба малоактивна. На неї успішно ловляться майже всі види риб, а приготування займає 10 хвилин. Основний інгредієнт бовтанки — манна крупа. Для приготування необхідно:
ИнгредиентыВ якості ємності для замісу, зручно використовувати картонний стаканчик, в який необхідно насипати манної крупи, трохи більше половини.
Далі необхідно налити води і з допомогою палички змочити усю крупу, після чого зайву воду злити.
Наступний крок — дати манці настоятися 3 хвилини, після закінчення яких, з допомогою палички, круговими рухами почати заміс.
Гарненько перемішавши протягом хвилини, знову даємо манці настоятися кілька хвилин. Цю процедуру слід повторити кілька разів. Як тільки бовтанка почне тягнутися, подібно тесту — наживка готова.
Кілька секретів:
- Чим холодніше вода використана для замісу — тим міцніше манка буде триматися на гачку.
- Чим м’якше манка — тим частіше покльовки.
- Для того, щоб не вымазывались руки — використовуйте шприц.
- Слідувати
admin
Народився я майже в очереті, на березі Волги, в районі з назвою Світлий Яр. З молоком матері ввібрав в себе любов до риб і їх лову. З вудкою пам’ятаю себе з п’яти років. Може тому і пропустив повз вуха основні уроки правопису. Роблю ашипки, і не правильно, розставляю коми! В даний час, намагаюся створити зручний інформаційний ресурс для українських рибалок, ну і трохи оформляю це як блог. Тільки є один нюанс, я не знаю що це таке:)
Попередній запис
Рибалка в Павлограді Центр
28.03.2015
Наступна запис
Велосипед для рибака
28 Березень, 2015
You may also like
-
Рибалка по першому льоду і рятувальний жилет — скажи цьому твердженню так!
22 Листопад, 2018
-
7 найкращих і відомих рибалок
4 Вересень, 2018
-
Успішна риболовля під дощем: 8 простих порад
2 Вересень, 2018